Fileflag Of Italysvg Wikimedia Commons Flag Italy Png 1500 1000
BENVENUTO
Menu Reserver bord Takeaway Galleri Brunch
Selskabsmenuer
Tapas

ANTIPASTI / Forretter


SECONDI / Hovedretter


DOLCI / Dessert


LE PIZZE


LA PASTA


VINO BIANCO / Hvidvin


VINO ROSSO / Rødvin

APERITIVO

 

APEROL SPRITZ79,-
PROCECCO APPELSIN

LIMONCELLO SPRITZ79,-
LIMONCELLO LIKØR, PROSECCO OG SODA

ELDERFLOWER SPRITZ79,-
HYLDEBLOMST LIKØR, PROSECCO OG SODA

MALFY GIN79,-
TONIC ELLER LEMON

NEGRONI – GIN – CAMPARI79,-
RØD VERMOUTH OG APPELSIN

CAMPARI69,-
ITALIENSK BITTER – APPELSIN

PROSECCO69,-
SPUMANTE

 

 

ANTIPASTI/FORRETTER

6B ZUPPA DI POMODORO79,-

HJEMMELAVET TOMATSUPPE MED BASILIKUM OLIE

 

1 COCKTAIL DI GAMBERI 119,-

REJECOCKTAIL I RØD SAUCE

 

4 CARPACCIO DI CARNE119,-

TYNDE SKIVER KALVEFILET GARNERET MED REVET GRANA OST OG CITRONSAFT

 

5 VITELLO TONNATO109,-

TYNDE SKIVER KALVEFILET MED CREMET TUNSAUCE, KAPERS,
CITRON, CHERRYTOMATER OG SYLTEDE RØDLØG

 

7 CARPACCIO DI SALMONE119,-

TYNDE SKIVER AF RØGET LAKS GARNERET MED URTECREME,
SYLTEDE RØDLØG, CHERRYTOMATER OG CROUTON

 

8 MOZZARELLA DI BUFALA89,-

FRISK BØFFELMOZZARELLA OST MED OLIVEN,
CHERRYTOMATER GARNERET MED BASILIKUMOLIE

 

8D TAPAS 179,-

EN BLANDING AF FORSKELLIGE FORRETTER

 

9 GAMBERONI ALLA ROMANA 129,-

KÆMPEREJER I COGNAC/FLØDE SAUCE MED MADAGASCARPEBER

 

ALLE FORRETTER SERVERES MED BRØD OG SMØR

 

 

SECONDI/HOVEDRETTER

 

 

48 FILETTO AL WHISKEY (220gr) 299,-

OKSEMØRBRAD MED CHAMPIGNON, FLØDE OG WHISKEY

 

49 FILETTO AL PEPE (220gr) 299,-

OKSEMØRBRAD MED MADAGASKARPEBER
I COGNAC-FLØDESAUCE

 

56 SALTIMBOCCA ALLA ROMANA229,-

KALVEFILET MED LUFTTØRRET SKINKE
OG SALVIE I CREMET HVIDVINSSAUCE

 

60 BISTECCA ITALIA (180gr) 249-

KALVEFILET MED FRISK MOZZARELLA, TOMAT
OG BASILIKUM I HVIDVINS-FLØDESAUCE

 

63 BISTECCA AL GORGONZOLA (200gr) 249,-

KALVEFILET MED GORGONZOLASAUCE

 

 

 

ALLE KØDRETTER SERVERES MED DAGENS KARTOFLER OG GRØNT

 

 

DESSERT

 

112 TARTUFO 69,-

KLASSISK ITALIENSK ISTRØFFEL

 

113 PANDEKAGER 69,-

SERVERES MED ITALIENSK IS

 

114 GELATO 65,-

4 ITALIENSKE KUGLER IS

 

115 TORTINO AL CIOCCOLATO 79,-

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE MED VANILJEIS

 

116 GELATO BAMBINO 49,-

BØRNEIS

 

121 TIRAMISÚ 69,-

HJEMMELAVET ITALIENSK DESSERT

 

122 HVID CHOKOLADE MOUSSE 59,-

MED SYRLIGE SKOVBÆR OG DAGENS KNAS

 

123 FORMAGGI MISTI 89,-

KOKKENS VALG AF OSTE

 

 

BØRNEMENU

 

29 SPAGHETTI BOLOGNESE 59,-

SPAGHETTI MED KØDSAUCE

 

30 PIZZA BAMBINO69,-

MINI PIZZA MED TOMAT, OST, SKINKE OG PØLSE

 

31A BØF BAMBINO 89,-

LILLE BØF MED KARTOFLER

 

 

LE PIZZE

 

 

11 GORGONZOLA 139,-

LUFTTØRRET SKINKE, LØG OG GORGONZOLA

 

12 DIAVOLA 139,-

CHAMPIGNON, OKSEFARS, BACON, ITALIENSK SKINKE OG CHILI

 

13 MARGHERITA99,-

FRISK MOZZARELLA, REVET GRANA OST OG BASILIKUM

 

14 HOLSTEBRO139,-

KALVEFILET, BLANDET SALAT OG DRESSING

 

15 PROSCIUTTO E FUNGHI129,-

ITALIENSK SKINKE OG CHAMPIGNON

 

17 CALZONE139,-

RICOTTA, ITALIENSK SKINKE OG BASILIKUM (SAMMENLAGT PIZZA)

 

20 PICCANTE 139,-

VENTRICINA (ITALIENSK SPICY SALAMI)
PORTOBELLO, REVET GRANA OST, CHERRYTOMATER OG CHILI

 

24 PATATE (VEGETAR)119,-

KARTOFLER, RØDLØG, ROSMARIN OG REVET GRANA OST

 

25 RUCOLA 139,-

LUFTTØRRET SKINKE, RUCOLA, REVET GRANA OST OG OLIVENOLIE

 

26 TOTO 139,-

KALVEFILET, LØG, HVIDLØG, CHILI OG OREGANO

 

27 PEPPERONI119,-

PEPPERONI SALAMI OG CHAMPIGNON

 

 

PIZZE SPECIALI

 

28 FILETTO 149,-

OKSEMØRBRAD, RUCOLA, SYLTEDE RØDLØG OG PESTOCREME

 

50 BRESAOLA 139,-

LUFTTØRRET OKSEFILET I SKIVER, PORTEBELLO, CHERRYTOMATER,
RUCOLA, PARMESANOST OG BØFFELMOZZARELLA

 

51 TAORMINA 149,-

LAKS I SKIVER, KAPERS, CHERRYTOMATER, TIGERREJER,
BASILIKUMSOLIE OG BØFFELMOZZARELLA

 

52 BIANCA 139,-

SALSICCIA (ITALIENSK SVINEPØLSE) PORTOBELLO SVAMPE,
ARTISKOK, PARMESANOST OG ROSMARIN (UDEN TOMATSAUCE)

 

53 BURRATA 149,-

LUFTTØRRET SKINKE, TOMATSAUCE, HVIDLØG, PESTO, BURRATA, RUCOLA OG PISTACIE (UDEN OST)

 

VIDSTE DU AT?

 

VORES DEJ HVILER/FERMENTERER 2-5 DAGE INDEN DEN BLIVER SERVERET

 

 

 

LA PASTA

 

32 PENNE AL POLLO 139,-

PASTA MED KYLLING, RØDLØG, ARTISKOK, HVIDLØG,
CHERRYTOMATER OG RISTET LUFTTØRRET SKINKE
I FLØDESAUCE, TOPPET MED REVET GRANA OST OG RUCOLA

 

33 SPAGHETTI ALLA CARBONARA 129,-

SPAGHETTI MED BACON OG ÆG I FLØDESAUCE 

 

34 SPAGHETTI ALLA DIAVOLA 119,-

SPAGHETTI-BOLOGNESE I CHILI/HVIDLØGS FLØDESAUCE

 

37 FETTUCCINE AL SALMONE 149,-

BÅNDSPAGHETTI MED LAKS, CHERRYTOMATER, RØDLØG
OG HVIDLØG I FLØDE-TOMATSAUCE

 

38 PENNE AL PESTO139,-

RIGATONI M/ CREMET PESTO SAUCE TOPPET MED BURRATA, PISTACIE OG GRANAOST (VEGETAR)

 

39 LASAGNA 119,-

LASAGNEPLADER MED BOLOGNESE OG BECHAMELSAUCE
GRATINERET MED MOZZARELLAOST

 

42 SPAGHETTI AI GAMBERONI 159,-

SPAGHETTI MED TIGERREJER, HVIDLØG, CHERRYTOMATER
OG REJER I TOMAT-FLØDESAUCE

 

44 FETTUCCINE AL FILETTO169,-

BÅNDSPAGHETTI MED OKSEMØRBRAD, HVIDLØG
CHAMPIGNON OG MOZZARELLAOST I TOMATSAUCE

 

46 SPAGHETTI ALLO SCOGLIO 159,-

MUSLINGER, KÆMPEREJER, I TOMAT/HVIDVINS SAUCE OG PERSILLE

 

 

PANE/BRØD

PANE E BURRO39,-

HJEMMELAVET BRØD MED SMØR

 

BRUSCHETTA AL POMODORO49,-

HJEMMELAVET HVIDLØGSBRØD MED FRISKE TOMATER OG RØDLØG

 

BRUSCHETTA AL PESTO49,-

HJEMMELAVET HVIDLØGSBRØD MED PESTO

 

BRUSCHETTA AL FORMAGGIO49,-

HJEMMELAVET HVIDLØGSBRØD MED MOZZARELLA

 

OLIVEN59,-

LILLE SKÅL MED MARINEREDE OLIVEN

 

 

INSALATE/SALATER

 

70 INSALATA DI POMODORO 69,-

TOMAT, SYLTEDE RØDLØG, OLIVEN OG RUCOLA

 

71 INSALATA ITALIA 79,-

GRØN SALAT MED TOMAT, SYLTEDE RØDLØG, OLIVEN OG MOZZARELLA

 

72 INSALATA FAVORITA109,-

MIXED SALAT MED STEGT KYLLING, CROUTONER, SYLTEDE RØDLØG,
CHERRYTOMATER OG GRANAOST SERVERET MED PESTO

 

SERVERES HJEMMELAVET BRØD OG SMØR

 

 

VINO BIANCO

 

HUSTES HVIDVIN

1 GLAS - TREBBIANO69,-

½ KARAFFEL 159,-

FLASKE (75cl) 249,-

 

161 ETNA ROSATO DOC309,-

EN AF SICILIENS BEDSTE ROSÉ VINE,
FRA CANTINA COTTANERA

 

 

163 SALINA CHARDONNAY - PUGLIA309,-

INTENS STRÅGUL FARVE MED BLOMSTERNOTER OG HVIDT FRUGTKØD. EN FRISK OG MINERALSK EFTERSMAG AF FRUGT.

 

164 LAMBRUSCO 239,-

MOUSSERENDE VIN,
FRA EMILIA ROMAGNA

 

165 COTTANERA BIANCO329,-

FRISK OG FYLDIG MED BEHAGELIG EFTERSMAG,
VINEN ER FRA SICILIEN

 

166 PINOT GRIGIO DOC - LE RUGHE289,-

FRISK MED EN DEJLIG FRUGTAGTIG FYLDIGHED
FRA VENETO

 

 

VINO ROSSO

 

HUSTES RØDVIN - LET BEHAGELIG OG VELSMAGENDE VIN

1 GLAS - ROSSO SALENTO 79,-

½ KARAFFEL 169,-

FLASKE (75cl) 259,-

 

 

 

175 NERO D´AVOLA – SICILIEN 349,-

CUSUMANO ER ET AF DE BEDSTE VINHUSE PÅ SICILIEN.
VINENS DUFT BYDER PÅ INTENSE NUANCER AF SVESKEBLOMME
OG KIRSEBÆR, SMAGEN ER KRAFTFULD OG KRYDRET

 

176 NEBBIOLO – PIEMONTE ( MINI BAROLO ) 389,-

VINEN LAVES PÅ DELKLASSIFICEREDE DRUER
FRA EKSKLUSIVE BAROLO MARKER.
5-STJERNET VIN, HVOR NÆSEN NÆRMEST ER SENSUEL
OG GIVER MINDER OM FORFØRENDE BOURGOGNE.
FLØJLSBLØD OG VELOURAGTIG.
I MUNDEN TRÆDER DRUENS TØRHED TIL

 

177 CHIANTI RISERVA – TOSCANA 399,-

MØRK, VELBALANCERET OG FLØJLSBLØD VIN MED
EN HARMONISK SMAG.
VINEN ER FRA EN AF ITALIENS FØRENDE VINREGION,
LAGRET EFTER ALLE FORSKRIFTER

 

178 BAROLO – PIEMONTE (DOC)489,-

VINENS KONGE. EN FLOT GRANATRØD VIN MED ET ORANGEBRUNT SKÆR, SMAGEN ER INTENS OG BEHAGELIG MED UNDERTONER AF ROSER OG VIOL

 

179AMARONE - VENETO (DOC)529,-

MØRK OG KRAFTIG VIN. EN AF NORDITALIENS FØRENDE.
AFRUNDET OG TILPAS BLØD, VELEGNET TIL KØDRETTER

 

183RIPASSO - VENETO (DOC)389,-

FLOT OG MØRK RIPASSO MED STORT POTENTIALE,
DER UDVIKLER SIG FLOT I GLASSET. TONER AF SAFTIGE
MØRKE KIRSEBÆR AFST

 

184PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA - PUGLIA (DOC)379,-

EN ENESTÅENDE VIN OG ET FUND TIL DEM, DER HOLDER AF EN KRAFTIG OG RUND RØDVIN. TØR MED EN FYLDIG OG HARMONISK SMAG

 

 

Find og kontakt os

Italia Ristorante, Brotorvet 3, Holstebro, 7500, danmark

+45 97 40 10 05

italia@italiaholstebro.dk

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
17:00 - 22:00
Onsdag
17:00 - 22:00
Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag - Lørdag
12:00 - 15: 00 | Lukket | 17:00 - 22:00
Søndag
17:00 - 22:00
Køkken lukker alle dage kl. 21:00
Sidens indhold
  • Sitemap
  • cookie -og privatlivspolitik
  • CVR: 10873886
Find os her